Konsert Tore Thomassen: God som gull

GOD SOM GULL!

Velkommen til en fortellerstund og konsert med den kjente musikerne Tore Thomassen sammen med barna fra Flekkefjord kirkes barnekor, og Supertirsdagkoret.

Fortellerstunden og konserten blir på Flekkefjord bedehus like etter middagen tirsdag 10 oktober.

Middag kl. 16.00

Konsert og fortellerstund kl. 16.45.

GOD SOM GULL

Velkommen til konsert med Tore Thomassen i samarbeid med Flekkefjord kirkes barnekor, Barnegospel og Supertirsdag koret.

Denne høsten er vi så heldige å ha et samarbeid med den erfarne og allsidige musikeren Tore Thomassen. Han har det meste av sitt yrkesaktive liv arbeidet som frilanser innenfor tekst og musikk. Som tekstforfatter og komponist har han levert atskillig stoff både til andres og eget bruk, samtidig med en omfattende konsertvirksomhet. Nedslagsfeltet favner både barn, unge og voksne, og han har en egen evne til å engasjere publikum.

Tema for Supertirsdag denne høsten er historier fra det gamle testamentet. Her får vi får høre hvordan Gud hjelper og tar seg av sine barn selv om alt kan synes håpløst.

Flekkefjord kirkes barnekor er et nystartet kor denne høsten. De har øvd på sanger som omhandler Guds fantastiske skaperverk, og hadde sin første opptreden på skaperverkets dag. Og vi gleder oss til å høre mer av dem.

Sangene vi skal synge på denne konserten tar utgangspunkt i høstens tema, og omhandler både Guds skaperverk, bibelhistorier, men mest av alt handler de om Guds grenseløse kjærlighet og omsorg for sine barn.

Tirsdag den 10. oktober vil Tore Thomassen være med på øvelsen til Flekkefjord kirkes barnekor, deretter blir han med på Supertirsdag middagen på bedehuset klokken 16.00. Etter at alle vel er forsynt (ca klokken 16.45) overtar han mikrofonen, og vi får en spennende fortellerstund og flott konsert der både Supertirsdagkoret, Barnegospel og Flekkefjord kirkes barnekor vil delta.