Julekrybbe midt i byen

Vær med å synliggjør JULEEVANGELIET midt i byen!

Flekkefjord menighet disponerer nå Elvegaten nr. 9, dette bygget har et glasshus med store utstillingsmuligheter. I desember ønsker vi å sette opp en utstilling der vi synliggjør juleevangeliet.

Her kan du være med å bidra:

VI trenger noen som kan være med å skære huner/ planker.

VI trenger også noen snekkerkyndige som kan sette av en eller to tirsdager og snekre stallen sammen med de eldste barna på Supertirsdag. ( 2 tirsdager frs kl. 16.45 til 17.30)

Syersker som kan sy klær til dukkene- det kan gjøres hjemme eller på Supertirsdag.

Kreative mennesker som kan være med å sette opp utstillingen slik at den ser fin ut.

Være med og lage engler og stjerner sammen med barna på Supertirsdag. (2-3 tirsdager fra kl. 16.45 til 17.30)

Kom gjerne med gode forslag og ideer til utstillingen!

Høres dette spennende ut ? Ta kontakt med Synnøve Glendrange på tlf. 40401236 eller Randi BØ Osen på mobil 91178470.

Flekkefjord menighet og Supertirsdag.