Abraham i bibelen og koranen

Mandag den 12. februar kl. 19.30 er vi så heldige å få besøk av fortellerne Mehda Zolfaqari og Alf Martin Lie med forestillingen "Abraham i Bibelen og Koranen" i Flekkefjord kirke.

Fortellingen om Abraham er kilde til den felles jødiske, kristne og muslimske arven vår. Den er full av dramatikk og sterke følelser som sjalusi og lojalitet, opprør og underkastelse, kall og ofring.

De to fortellerne har bakgrunn fra muslimsk og kristen tradisjon, og de trekker inn nåtid og egne erfaringer i formidlingen. Sammen utforsker de en av de mest sentrale fortellingene som har bundet de tre verdensreligionene sammen, men som samtidig har vært kilde til splittelse, konflikt og krig.

Regi: Georgiana Keable og Raymond Sereba.

Forestillingen ble først produsert i 2014 av Drammen Sacred Music Festival og Den kulturelle skolesekken Buskerud, i samarbeid med Fortellerhuset. Reproduksjon 2018 av Kulturtanken/Den kulturelle skolesekken Rogaland, med produsent Gine Heien.

Geir Kalleberg og Randi Margrethe Mathiasdatter Larsen vil være med å skape en musikalsk ramme rundt forestillingen.

Etter forestillingen blir det et enkelt kveldsmåltid på kirkesenteret hvor det vil være mulig å stille spørsmål til utøverne og samtale om kveldens tema. Vi ser frem til en flott opplevelse og håper forestillingen vil stimulere gode samtaler i lokalmiljøet.

Link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/177127526387762/
Plakaten finner du HER

Alle er hjertelig velkomne!

Gratis entrè. Kollekt ved utgangen.

Arr: Flekkefjord menighetsråds diakoni og musikkutvalg