Tour des fjords

Kan vi ikke gjøre dette i morgen også?

Tour des Fjords og vaffelsteking i Flekkefjord sentrum

Torsdag 24.05 var det duket til fest i Flekkefjord sentrum. I forbindelse med at sykkelløpet Tour des Fjord skulle gå gjennom byen var det gratis serveringer og program flere steder i sentrum. All trafikk var stanset, og det yrte av liv i byens gater.

Kirken ansatte var aktivt til stede, og det midlertidige kirkesenteret var åpent.  Her kunne folk benytte toalettet, sette seg ned og ta en prat rundt bordene og barna kunne leke. Utenfor kirkesenteret ble det servert vafler, saft og kaffe.

Dette tilbudet ble tatt svært godt imot, og det ble servert vafler fra 20 liter vaffelrøre denne ettermiddagen.

Folk koste seg både inne på kirkesenteret og i sola utenfor.  Det var smil, glede og muntre kommentarer.

Toalettet var til stor hjelp for de trengende, og lekene ble flittig brukt. Sykkelløpet ble underordnet, det var jo over på bare noen få minutter.

Det var kontakten som ble skapt, og en åpen kirke midt i byens sentrum som var viktig. Da vi skulle stenge spurte en liten gutt som motvillig ryddet tilbake lekene; Kan vi ikke gjøre dette i morgen også?