Min kirkebok 4

Alle er velkommen til gudstjenesten for små og store søndag 23. september.

Kjenner du et barn født i 2014 må du invitere det med. På denne gudstjenesten får barna utdelt "min kirkebok 4"

Flekkefjord menighet ønsker å gi boken "min kirkebok 4" i gave til alle 4 åringer i menigheten. Invitasjoner er nå sendt ut til alle 4 åringer (barn født 2014), her blir hele familien invitert til gudstjeneten for store og små søndag 23. september kl. 11.00. På denne gudstjenesten vil 4 åringene få denne boken i gave.Soknepresten vår Anne- Lise M. Hille vil lede gudstjenesten.  Det blir en gudstjeneste med mye sang og musikk. Barnegospel, Flekkefjord kirkes barnekor og Menighetskoret vil synge. Etter Gudstjenesten blir det en bedre kirkekaffe, "orgelbrus", og god tid til bade prat og lek.

Alle er hjertelig velkommen til denne gudstjenesten- ta godt imot barna og familiene som kommer :)

Kjenner du et barn født 2014 som ikke har fått invitasjon?

Vi har bare mulighet til å sende ut invitasjon til menighetens medlemmer, men alle  4 åringer er velkommen, og alle får bok.

For å bli bedre kjent med barna inviterer vi barna og en voksen omsorgsperson til en enkel samling i kirken lørdag 22. september kl 12.00-13.30.

På denne samlingen er tema dåp. Vi skal synge, fortelle en bibelfortelling, leke dåp og gå på oppdagelsesferd i kirkerommet.Samlingen avsluttes med vaffelfest.

For når det er dåp, da er det fest!

Litt om 4 års boken:

Dette er en flott gjennomillustrert bok, med humor både for liten og stor. Gjennom kjente hverdagssituasjoner, bibelfortellinger, sanger og bilder vil  fireåringen møte den kristne tro.