Knøttegudstjeneste

Søndag 21. oktober klokken 11.00  er det Knøttegudstjeneste i Flekkefjord kirke. Gudstjenesten passer for alle, men er spesielt tilrettelagt for de minste.

På denne gudstjenesten skal vi gå rundt i kirkerommet og delta på ulike stasjoner. Sammen kan både barn og voksne kjenne på dåpsvannet, tenne lys, og krype under regnbuen som symboliserer Guds gode løfter. På en stasjon kan vi legge blomster i vann, og da er det alltid like spennende å se når "blomsten" åpner seg. På Gudstjenesten blir det mye sang, flere av sangene er enkle barnesanger som vi synger på Knøttesang og Supertirsdag.

Etter gudstjenesten finner vi frem leker, serverer kaker og saft, og barna får en gave fra menigheten.

Tore Smeplass vil lede gudstjenesten, sammen med henne vil Synnøve Glendrange og Kjersti Glednrange som er ledere på Supertirsdag, trosopplærer Randi Bø Osen og organist Geir Kalleberg delta. Invitasjon blir sendt ut til menighetens 1, 2 og 3 åringer, men både store og små fra fjern og nær er hjertelig velkommen.