Konsert i Flekkefjord kirke 14. desember kl. 21.30

«Julero» med PUST

PUST har konsert i Flekkefjord kirke 14.des. kl. 21.30

Nå er det tid for en av adventstidas store konserter i Flekkefjord kirke. Konserten er i regi av Flekkefjord menighet og Flekkefjord Jazzklubb.

For en adventskonsert dette blir. Det er ikke uten grunn vi er både stolte, ydmyke og fornøyde. Den prisbelønte sekstetten PUST er en unik vokalgruppe. De seks sangerne kombinerer musikalitet, strøken samklang, stemmelek, vokal magi, vakre vokalarrangementer og innlevelse i alle sine opptredener.

PUST har for lengst etablert seg som en av Nordens ledende vokal-grupper. PUST blir ofte omtalt som unike i sitt musikalske landskap. Ensemblet har fått stor anerkjennelse for sin egenart både nasjonalt og internasjonalt, ikke minst for sin nytenkende og folkelige formidling av norsk tradisjonsmusikk.

Bare ensemblets navn, PUST, og konsertens tittel, Julero, skaper forventning om vakker vokalklang på et, bokstavelig talt, himmelhøyt nivå. Det blir en konsert som kan nytes og oppleves både på «innPUST og utPUST». Har du behov for å senke skuldrene i førjulstida, er det denne konserten du skal gå på.

Med det vi har hørt av gruppa, og med det vi har lest av album- og konsertanmeldelser, kan vi garantere for en stor musikalsk opplevelse. Julens musikk og budskap framføres med en respekt og innlevelse vi sjeldent hører maken til. Dette er meditativt, stemningsfullt, temperamentsfullt og samtidig beroligende vokalsjarm. Det er vokalglede vi ikke får oppleve så ofte. Som publikum har vi virkelig noe å se fram til.

Aftenposten beskrev «Julero» som "et julealbum for evigheten". Avisen inkluderte «Julero» på sin topp10-liste over tidenes julealbum, et must i platesamlinga di og et album som kan stå sammen med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. I motsetning til flere av de andre på den lista, kan du fortsatt oppleve PUST live! Tenk det!

Med sitt kritikerroste julealbum «Julero» og tradisjonsrike julekonserter har PUST for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter, og juleturnéen har etablert seg som en viktig førjulstradisjon over hele landet. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero. En konsert som garantert gir deg adventsro og julestemning.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Som sagt, å si at både menigheten og jazzklubben er stolte over å presentere denne konserten i Flekkefjord kirke, er på alle måter rett.

Det er unødvendig å si at lyden blir utrolig bra, ... som alltid på jazzklubbens arrangementer.

Forresten, hva med å gi en konsertopplevelse som dette til noen du vil gi en adventsgave. Kanskje det er noe for luke 14 i julekalenderen i år. (Jeg tenkte egentlig bare å nevne det.)

Billettene selges i kirkedøra. Det er kanskje lurt å komme litt tidlig, for det kan bli ganske godt med folk denne kvelden.

Bill. kr. 300,- / kr. 200,- for medl. i jazzklubben / skoleelever og lærlinger gratis

PLAKATEN

Kom da vel, så snakkes vi.
Ha en god og fredfylt adventstid både på innPUST og utPUST.