Julekrybbe og Adventssamling

Neste gang dere er i sentrum oppfordrer vi dere til ¨å ta en kikk på julekrybben som er utstilt i glasshuset på det midlertidige kirkesenteret.

Barn i alle aldre er også velkommen til advents samlinger her.

Julekrybben er på plass igjen i glasshuset på det midlertidige kirkesenteret. VI gleder oss over at julekrybben  står midt i byens handlegate som en stille påminnelse om julens egentlige innhold.

Torsdag 13. desember og torsdag 20 desember kl. 17.00-18.30 blir  det adventssamling her. På adventssamlingen blir det julefortelling, sang og juleverksted

Barn i alle aldere er hjertelig velkommen til en koselig førjuls samling.- Kanskje samtidig med at Mor og Far dra på julehandel.

I november 2017  lagde ledere og de eldste barna på Supertirsdag stallen og kostymer til dukkene.

I år har alle barna vært med å lage et flott englekor som strekker seg fra gulv til tak.

Velkommen på besøk til både små og store!