Krøllekveld for 2 åringer

Er herlig sommer går mot høst, og vi gleder oss til oppstart av høstens aktiviteter.

Tirsdagen 20. august, er det krøllekveld for menighetens 2 åringer.

Alle barn født i 2017 er med dette invitert til Krøllekveld på Flekkefjord bedehus tirsdag 20 august kl. 17.00 - 18.00.

På Krøllekvelden vil dere møte Synnøve Glendrange og flere fra menighetetn. Vi skal synge sammen og leke litt. I samlingen vil dere høre historien om  "Krølle", det lille lammet som gikk seg bort, og da ble mannen som eide lammet veldig lei seg. (Denne historien er basert på lignelsen som Jesus fortalte i Lukas 15, 3-7 ) Heldigvis gikk alt bra til slutt, derfor så avslutter vi samlingen med sen skikkelig bollefest :)

Barna får tøylammet Krølle og boken om Krølle i gave fra menigheten.

Skriftlig invitasjon blir sent til menighetens medlemmer som er født i 2017. Men dersom du kjenner en 2 åring som ikke har fått invitasjon er han/ hun hjertlig velkommen. -