Miljødagen i Flekkefjord

Lørdag 21. september kl. 11.00 - 15.00

I 2017 ble Flekkefjord menighet grønn!
Det vil si at menigheten har tatt et aktivt valg om å bli med i den grønne kirkelige bevegelsen og forpliktet seg til ulike tiltak i en handlingsplan som hver for seg er små endringer, men som allikevel kan gjøre en forskjell.
Ved å ta vare på skaperverket viser vi nestekjærlighet for de som rammes hardest av klimaendringer, samtidig som vi tar et standpunkt for oss selv og for kommende generasjoner.

Flekkefjords fantastiske miljødag vil vi ha en stand utenfor kirken og by på gratis grønnkål med oppskrifter og smaksprøver, mer informasjon om vår grønne menighet samt salg av diverse deilige grønne og hjemmelagde produkter.
Kirka vil være åpen på miljødagen og det vil være mulig å gå inn å sette seg ned en liten stund. Du vil kunne be en grønn bønn og tenne lys for alt som lever og gror.

Velkommen!

Les mer omm miljødagen her