Knøttegudstjeneste

Søndag 20.oktober er det Knøttegudstjeneste i Flekkefjord kirke.

Velkommen til en gudstjeneste som er litt annerledes enn vanlig. Gudstjenesten passer for ale, men er spesielt tilrettelagt for de minste.

Tema for gudstjenesten er « Trygg midt i stormen».

Det blir ingen vanlig tale, i stedet kan barn og voksne bevege seg rundt i kirkerommet og delta på ulike «stasjoner».  På en «stasjon» kan vi legge papir blomster i vann, på en annen få tenne lys, kjenne på dåpsvannet m.m.

På gudstjenesten blir det mye sang, flere av sangene er enkle barnesanger.

Etter gudstjenesten er det rom for lek for barna,  prat for de voksne, og det blir  serveret  kaker,  saft og kaffi.

Sammen med prest Tore Smeplass  vil Synnøve Glendrange og Kjersti Glendrange, som er ledere på Supertirsdag delta. Trosopplærer Nina Mikaelsen blir også med.

Ta gjerne kontakt med kirkekontoret på tlf. 38328820  dersom du har spørsmål, eller det er spesielle hensyn vi skal ta.