Lørdag 4. januar 2020
Lørdag 4. januar 2020
Lørdag 4. januar 2020

RETREATDAG PÅ FEDA MED ULLA KÄLL
Lørdag etter Jul arrangerer menighetene i Flekkefjord og Feda en retreatdag. Vi hadde en tilsvarende dag for to år siden og for ett år siden ble det arrangert retreat i Lyngdal.  Retreat er et kjent format for mange. Det er etter hvert også vokst frem flere retreatsentre i landet. Tanken er å kunne senke skuldrene og løfte blikket. Mange har erfart at gjennom retreat får en hjelp til finne inn til de mer dypere lengsler og behov. Finne inn til det som er viktigst i livet og som svært ofte blir borte i alle hverdagens gjøremål. Det handler om å søke Gud i hans kjærlighet for å kunne gå inn i hverdagen med et utvidet håp. På retreatdagen går vi inn i en enkel rytme med tidebønn og stillhet.
Til vanlig blir en retreat lagt over flere dager, men denne gangen blir det bare noen timer. Kanskje vil det likevel skape nysgjerrighet og innblikk i noe som kan være en hjelp til å komme videre på vegen vi har valgt å gå. Dette er en dag for de som aldri har vært på retreat før, men også for de som har vært på lignende tidligere.
ULLA KÄLL
Det er Ulla Käll som skal lede retreatdagen. Hun er utdannet gitarpedagog og diakon. Som navnet røper, er hun svensk, men har siden 1991 bodd i Norge. Hennes arbeid er nå knyttet til retreat og åndelig veiledning. Hun er også med i flere sammenhenger med sin gitar og sin sang. Ulla har også vært opptatt av impulsene fra Taize’ og har tilhørt husfolket på Thomasgården.
SAMARBEID
De som ønsker å være med på retreat, eller ønsker mer informasjon, kan henvende seg til kirkekontoret i Flekkefjord. Selve retreaten vil foregå i Feda kirke, mens registrering og måltid vil foregå på Huset. Det hele avsluttes med en enkel nattverdgudstjeneste i Feda kirke.  Vi tror dette kan bli en givende og god dag for mange og det er flott om folk fra hele Lister finner vegen til Feda denne lørdagen.

Her ligger programmet for dagen.