PUSTEROM i Flekkefjord kirke

lørdag 14. desember kl. 19.30

«Pusterom» i førjulstida
Flekkefjord menighet er veldig glade for at vi i år igjen kan arrangere Pusterom. Årets Pusteromkonsert avholdes lørdag 14.des i Flekkefjord kirke. Kristin og Sven Erik Valle Printz, som er initiativtakere og primus motor til konserten, sier selv at «konserten er en sjangeroverskridende vandring i noen av våre vakreste julesanger.»

For oss som har opplevd Pusteromkonsertene tidligere, vet vi at vi får høre de kjente og kjære julesangene. «Det blir litt gammelt og litt nytt. Vi tror dette blir veldig fint, og det blir en «one night only»-mulighet for å se oss,» forteller Sven Erik Valle Printz, som sammen med sin kone Kristin står i bresjen for konserten Pusterom.
Og for et Pusterom, hvileskjær og hvilepause det blir i opptakten til jul. Det er bare å senke skuldrene og gi seg selv et pusterom i førjulstiden. Det er stille, vakkert og nedpå. En tindrende førjulsstund i Flekkefjord kirke med vakker musikk og vakre sanger. Alt du trenger å gjøre er å sitte ned, senke skuldrene, lukke øynene og puste, ... puste, ... puste.
Ja, du fortjener denne konserten.

«Pusterom vil favne bredt. ... konseptet er generasjonsløst, og det vil appellere til de som liker fin musikk. Det passer egentlig for de fleste. De som liker god musikk, og de som er glade i jul og stemningsfull julemusikk,» sier Kristin Valle Printz.
Foruten Kristin Valle Printz på vokal og Sven Erik Valle Printz på tangenter har de med seg Filip Valle Landmark på tangenter, Mads Lægreid Olsen på slagverk samt Flekkefjords egen Erling Andreas Gundersen på bass.
I tillegg til denne bunnsolide gjengen med musikere blir Therese Tonstad Nilsen med på vokal også i år. Hvem kan glemme hennes framføring av «Det er makt i de foldede Hender» fra en tidligere kirkekonsert i Flekkefjord?
Som i fjor kommer også saksofonisten André Kassen. Kassen er profesjonell musiker, og han turnerer både her hjemme og i utlandet. Vi finner han som saksofonist i flere sammenhenger og i forskjellige band. André Kassen er et gammelt kjennskap og vennskap fra sommerkurs for korps på 90-tallet og senere Telemark Konsertkorps for Kristin Valle Printz. Det er virkelig et scoop å få han til Pusteromkonserten i Flekkefjord. At han sier ja til dette andre året på rad, borger for kvaliteten på konserten.
Dette blir et lite Pusterom i en stor høytid, det blir vakkert og du er hjertelig velkommen.

Flekkefjord kirke lørdag 14. desember kl. 19.30
Pris: kr. 200,-  Skoleungdom og barn er gratis