Fasteaksjonen 2020

Vi er godt i gang med å få opp å gå innsamlingsaksjonen til Kirkens Nødhjelp. Konfirmanter og konfirmantforeldre har fått mail med informasjon om hvordan de kan bidra. Enkeltpersoner fra alle menighetene i kommunen utfordres til å lage sin egen innsamlingsaksjon på Facebook. Du oppfordres til å like den!

fasteaksjonen.no pr. 25.mars står Flekkefjord menighet er registret med kr.4697,- Det er en god start!

Nå vil vi oppfordre alle til å støtte aksjonen!  Kirkens Nødhjelp skriver:
«Akkurat nå trenger verdens mest sårbare deg. Du kan være der for folk i fattige lokalsamfunn og flyktningleirer, for dem som mangler tilgang til rent vann å vaske hendene med, for dem som må møte smittefaren uten et skikkelig helsetilbud. Rent vann og god hygiene redder liv i Norge – og i Kirkens Nødhjelps prosjekter. De siste årene har vi hatt opplæring for over 2 millioner mennesker i håndvask og hygiene. Våre samarbeidspartnere er lokale og arbeider for å forhindre smitte i sine nærmiljø. Vi er til stede i 30 av de mest sårbare landene i verden. En gave fra deg kan redde liv!»

- VIPPS til 2426
- Send VANN på sms til 2426 (200 kr)
- Sett inn et beløp på kontonummer 1594 22 87493.