Når det uvanlige blir vanlig

Bildet kan inneholde: 1 person

Det uvanlige begynner å bli vanlig.
Nå har denne unntakstilstanden holdt på en stund. Ekspertene tror det vil vare lenge. Dette kommer til å bli en tålmodighetsprøve vi aldri har vært i nærheten av før. Samtidig skinner sola og våren rusler stille og rolig rundt i nabolaget, hestehov, hvitveis og kusmar springer ut. Gode vårtegn som vi kan glede oss over! Likevel ligger trykket av koronakonsekvensene som et teppe over livene våre. Å leve med usikkerhet og begrensninger er krevende, nå kjenner flere av oss at dette gjør noe med oss.
VI vet at usikkerhet, begrensninger og manglende håp for framtida har vært, og er hverdagen for så altfor mange i verden. For dem er ikke dette en midlertidig tilstand. DET ER SLIK LIVET ER. Det er så mange som har det mye verre enn oss! Akkurat nå trenger verdens mest sårbare oss. De trenger at vi ikke ser bort og lukker hjertene våre, de sårbares utfordringer er vårt ansvar.
I disse dagene pågår Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. I år når bøssebærerne ikke kommer på døra, vil vi oppfordre dere alle til å bidra med å sende penger. Det kan gjøres enkelt:
Sende vipps til 2426,
Send VANN på sms til 2426 (200kr)
Sett inn et beløp på kontonummer 1594 228 7493
Gode hilsener fra Oddrun og Randi på kirkekontoret