VEL BLÅST !


Vårens trosopplæring

 

På tross av pandemi og utallige smittevernveiledere har Flekkefjord menighet gjennomført alle de planlagte trosopplæringstiltak denne våren. Babysang på Ungdomshallen har vært fulltegnet, på Trekanten har det vært godt oppmøte med oppimot 20 barn. Tårnagenthelg, Barabbas samlingen for 5 åringene, Førskoletreff for 6 åringene og Pinsefesten for 7 og 8 åringene var alle innholdsrike samlinger med flotte barn.  På Supertirsdag ute var oppmøtet varierende, men på gode dager var vi oppimot 50 stk. Stemningen var god, noen ganger så god at vi nesten ikke fikk ryddet, for barna hadde det så gøy at de ikke ville hjem igjen.

 Det at vi har måttet tenke nytt har ikke bare vært frustrerende, det har også gitt oss mange nye og spennende erfaringer.  Store deler av undervisningen har blitt gjennomført utendørs, og det har vært en stor «aha opplevelse» å oppdage alle de utallige mulighetene «uterommet» gir.  

Etter denne våren er vi imponerte over så mange flotte deltagere og frivillige medarbeidere som har stilt opp i alle slags vær, det være seg shorts, eller lue votter og varmedress.

Vi må bare si: Vel blåst !

Tilbake