Velkommen til konsert i pasjonstiden


Kristiansen // Vemøy.
Torsdag 14. mars, 2024 i Flekkefjord kirke kl. 19.00

For andre år på rad har vi gleden av å ønske velkommen til konsert i pasjonstiden med Kristiansen // Vemøy. Igjen skal denne duoens vakre sound fylle kirkerommet.  

Deres første album «Hymns of Compassion» ble utgitt i 2021. Det henter farge og tema fra pasjonstidens intense fortelling om kamp, lidelse og håp. Duoens andre album «Hymns of Longing» fra 2022 dreier tematisk rundt menneskets lengsel etter det evige og guddommelige.

Konserten Kristiansen // Vemøy spiller i Flekkefjord kirke tar utgangspunkt i begge disse albumene. Særlig vekt legges på langfredagens drama og det musikalske salmestoffet denne dagen har gitt inspirasjon til, med tolkninger som både er enkle og klangfulle, stille og mektige.

Kristiansen // Vemøy henter inspirasjon fra både den elektroniske musikkscenen og de romantiske komponistenes uttrykksfullhet. Blandingen av sakral musikk, elektroniske underlag og akustiske elementer skaper et dynamisk lydlandskap og en musikalsk estetikk som omfavner såvel det støyende og utydelige som det beroligende og klare. 

Duoens neste album «Hymns for Shepherds and Kings» kommer høsten 2024. 

Kristiansen // Vemøy 
Øyvind Kristiansen [tangenter & programmering]
Jonas Kilmork Vemøy [trompet & elektronikk] 

Arr: Flekkefjord menighet

Tilbake